Ryddig for serveringsstedet - ryddig for miljøet
Gjennomtenkte og utprøvde løsninger for avfallshåndtering på restauranter, kaféer og andre steder som tilbereder mat hjelper medarbeiderne til å holde det ryddig og rent. Ragn-Sells har mange års erfaring med optimalisering av avfallsløsninger for spisesteder, som tilrettelegger for god hygiene. Vi skreddersyr løsninger for mottak av avfall, med effektive avfallsrom der det er mulig.
Vi ser en begynnelse der andre ser en slutt, vi streber alltid etter å gjenvinne mest mulig av avfallet til nye produkter og materialer. Matavfall blir til biomasse, som igjen kan foredles til biogass. Plastfolie blir til ny plast. Papp blir til nye produkter av papp, slik bidrar vi til et mer sirkulært samfunn.
Spisesteder har ulike behov
Spisesteder er ulike både med tanke på størrelse, utforming og beliggenhet. Noen har tilgang eget eller felles avfallsrom, andre benytter uterom eller andre arealer til oppbevaring av avfall.
Behovet for hygiene, kontroll og dokumentasjon gjeldende avfallsmengder og sortering er økende. Både på grunn av HMS, dokumentering av miljøeffekter og kontroll på kostnader. Våre rapporter og statistikker dokumenterer oppdrag, kostnader, avfallsvolum og sorteringsgrad. Vi tilbyr standardrapporter, som enkelt kan lastes ned fra vår gratis kundeportal og benyttes som dokumentasjon til myndighetene m.m. Skreddersydde rapporter kan bestilles ved behov.